Lunchen serveras mellan 11:00-13:30

Vecka 4

Måndag 

Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor

Vegetarisk pyttipanna med ägg och rödbetor

Tisdag 

Laxfile med dillslungad potatis, brynt smör och gröna ärtor

Veg: Mustig vintergryta med kokt potatis

Onsdag  

Cowboygryta med ris och en klick creme fraishe

Vegetarisk cowboygryta med ris och  en klick creme fraishe

Torsdag 

Ångad torskfile med rostade tomater och champinjoner och potatispure

Pumpacurry med linser och ris

Fredag

Grekisk Patstisio (köttfärs, pasta och bechamelle), tzatsiki och tapenade a la prouvenco

Vegan Pastisio med tzatsiki och tapenade a la prouvenco

I lunchen ingår några olika sallader, nybakat bröd och kaffe

Vi använder oss av så mycket närproducerade och ekologiska råvaror vi kan men alltid svenskt kött och MSC märkt fisk.

MED RESERVATION FÖR FÖRÄNDRINGAR