Lunchen serveras mellan 11:30-14:00

Vecka 43

Måndag

Chili con carne (kött från Närkes) serveras med jasminris
Broccolibiffar serveras med  jasminris samt örtkräm på färskost
Spenatsoppa serveras med färskt bröd & hummus

Tisdag

Stekt fläsk (JMs Halmstad kött & chark) serveras med persiljeslungad potatis samt löksås
Morotsbiffar serveras med persiljeslungad potatis & paprikakräm på färskost
Pumpasoppa serveras med färskt bröd & hummus

Onsdag

Havets wallenbergare  (MSC) serveras med dillslungad potatis, syrlig pepparrotssås & gröna ärtor  
Pulled beef  på oumph serveras med ljummen bulgursallad & bbq-sås 
Champinjonsoppa serveras med färskt bröd & hummus

Torsdag 

Ärtsoppa (kött från Närkes) serveras med hemmagjorda pannkakor, sylt, bärkompott, grädde & den berömda kolasåsen

Vegetarisk ärtsoppa serveras med hemmagjorda pannkakor, sylt, bärkompott & grädde (vegansk)  

 

Fredag Finlands tema!  

Karjalandpaisti (Karelsk köttgryta) serveras med potatispuré
Lanttulaatikko (Rotfruktslåda) serveras med vitkålssallad
Makkarakeitto (Vegetarisk korvsoppa) serveras med färskt bröd & hummus

 

Till lunchen serveras salladsbuffé, bröd, soppa och kaffe på maten.

Närproducerad mat – svenskt kött & Ekologisk

Smaklig måltid!