Man brukar säga att köket är husets hjärta, att det är där man möts, samtalar och äter tillsammans. Och precis så vill vi att det ska vara med KÖK:17 också. Vi är köket i Göteborgs nya mötesplats, Arena Första Lång. En plats dit man kommer för att mötas över en bit mat, fika eller lyssna på ett intressant föredrag.

Älskar du vegetariskt, fågel, fisk eller mittemellan? Hos oss finns något för alla smaker. Vår mat och vårt koncept är sprunget ur vår filosofi vid Kurorten Mösseberg. I Kurortens fyrstjärniga restaurang lagas all mat med engagemang och omtanke och råvarorna hämtas från gårdarna runt om i Falbygden. På samma sätt blir närproducerat och ekologiskt nyckelord även för KÖK:17 och engagemanget för god mat får man på köpet!

Kök:17 drivs av Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna organisationer inom vård och omsorg. Vår drivkraft är att bidra till ett medmänskligare samhälle! En del i vårt arbete är att vara med och skapa mötesplatser, för genom möten kan vi skapa utveckling och det är just vad vi vill – att utveckla Sverige. Att få vara en del av Arena Första Lång, där vi ska genomföra ett eget seminarium varje vecka blir ett viktig steg i denna strävan.

 Och vad kan vara bättre än att driva köket, mötesplatsens hjärta?

Välkomna!

 Bräcke_diakoni_logga_RGB_web